Handbook of food analysis / edited by Leo M. L. Nollet
(Food science and technology / editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra ; 138)
データ種別 | 図書 |
---|---|
版 | 2nd ed., rev. and expanded |
出版者 | New York : Marcel Dekker |
出版年 | c2004 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 3 v. (xiii, 2226 p.) : ill. ; 29 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 | 仮想書架 | 指定図書 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
泉:図書館閉架地下2階書庫 | v. 1 | TX/541hn/1 | a3004020815b |
|
0824750365 |
|
||||
泉:図書館閉架地下2階書庫 | v. 2 | TX/541hn/2 | a3004020820b |
|
0824750373 |
|
||||
泉:図書館閉架地下2階書庫 | v. 3 | TX/541hn/3 | a3004020836b |
|
0824750381 |
|
書誌詳細を非表示
内容注記 | v. 1: Physical characterization and nutrient analysis v. 2: Residues and other food component analysis v. 3: Methods and instruments in applied food analysis |
---|---|
一般注記 | Previous ed.: 1996 (2 vols set) Includes bibliographical references and index |
著者標目 | Nollet, Leo M. L., 1948- |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis
全ての件名で検索
LCSH:Food contamination |
分 類 | DC22:664.07 |
書誌ID | 1000776963 |
ISBN | 082475039X |
NCID | BA70048865 |