このページのリンク

Handbook of food analysis / edited by Leo M. L. Nollet
(Food science and technology / editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra ; 138)

データ種別 図書
2nd ed., rev. and expanded
出版者 New York : Marcel Dekker
出版年 c2004
本文言語 英語
大きさ 3 v. (xiii, 2226 p.) : ill. ; 29 cm

所蔵情報を非表示

泉:図書館閉架地下2階書庫 v. 1 TX/541hn/1 a3004020815b
0824750365
泉:図書館閉架地下2階書庫 v. 2 TX/541hn/2 a3004020820b
0824750373
泉:図書館閉架地下2階書庫 v. 3 TX/541hn/3 a3004020836b
0824750381

書誌詳細を非表示

内容注記 v. 1: Physical characterization and nutrient analysis
v. 2: Residues and other food component analysis
v. 3: Methods and instruments in applied food analysis
一般注記 Previous ed.: 1996 (2 vols set)
Includes bibliographical references and index
著者標目 Nollet, Leo M. L., 1948-
件 名 LCSH:Food -- Analysis  全ての件名で検索
LCSH:Food contamination
分 類 DC22:664.07
書誌ID 1000776963
ISBN 082475039X
NCID BA70048865

 類似資料