Aguecheek's beef, belch's hiccup, and other gastronomic interjections : literature, culture, and food among the early moderns / Robert Appelbaum
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Chicago, Ill. : Univ. of Chicago Pr. |
出版年 | c2006 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xxi, 375 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 | 仮想書架 | 指定図書 |
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土:中央図書館閉架書庫 |
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PN/56aa | a0107001910b |
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0226021262 |
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一般注記 | Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | Appelbaum, Robert, 1952- |
件 名 | Food in literature Food -- Social aspects 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:PN56.F59 |
書誌ID | 1000823326 |
ISBN | 0226021262 |
NCID | BA7957934X |