Global aspects of food production / M.S. Swaminathan and S.K. Sinha, editors
(Natural resources and the environment series ; v. 20)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Oxford [Oxfordshire] ; Riverton, N.J. : Tycooly International |
出版年 | c1986 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xx, 449 p. ; 25 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 | 仮想書架 | 指定図書 |
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土:中央図書館閉架書庫 | pbk. | S/523gs | a0182195545b |
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1851480099 |
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一般注記 | Bibliography: p. 449 Includes index |
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著者標目 | Swaminathan, Monkombu Sambasivan Sinha, S. K. |
件 名 | LCSH:Agriculture LCSH:Food supply |
分 類 | LCC:S523 DC19:363.8 |
書誌ID | 1000696496 |
ISBN | 1851480099 |
NCID | BA0686927X |