Food taste chemistry : based on a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the ACS/CSJ Chemical Congress, Honolulu, Hawaii, April 2-6, 1979 / James C. Boudreau, editor
(ACS symposium series ; 115)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Washington, D.C. : American Chemical Society |
出版年 | 1979 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | ix, 262 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 請求メモ | 予約 | 仮想書架 | 指定図書 |
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土:中央図書館閉架書庫 |
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TX/511fj | a0181230643b |
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0841205264 |
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一般注記 | Includes bibliographies and index |
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著者標目 | Boudreau, James C., 1936- American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry |
件 名 | Food -- Analysis -- Congresses
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Flavor -- Congresses 全ての件名で検索 Taste -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | DDC:612/.87 LCC:TX511 |
書誌ID | 1000642866 |
ISBN | 0841205264 |
NCID | BA14239696 |